All work and no play

I filmens värld kan det ibland verka vara lite tråkigt och jobbigt att jobba. Bilden ovan kommer från Stanley Kubricks tolkning av Stephen Kings The Shining, en film som handlar om en kille som tycker att det är vansinnigt tråkigt att jobba.

Jag är lite av åsikten att jobb inte ska vara jobbigt eller tråkigt, men vet likväl att det är relativt få förunnat att faktiskt ha jobb som man trivs med, tycker om och inte är tvungen att bli filmpsykotisk av.

Jag gillar mitt/mina jobb.

Det skall erkännas att jag nyligen, i samband med senaste flytten,  verkligen ville byta bransch helt. Börja på ny kula med någonting helt nytt, något jag aldrig tidigare gjort. Det vore utvecklande och givande. Men branschen valde mig denna gång, genom att knacka på min dörr och komma med skamliga erbjudanden. Och här är jag nu, på denna sidan av att ha accepterat dessa erbjudanden.

Jag jobbar med saker som i många år tangerat hobby och jag blir ärligt glad när kalendern och tidsplaneringen bjuder på annat än tomma luckor. Det är just nu intensiva dagar på ena jobbet. Vi lanserar inom kort sprillans ny sajt och det är mycket som ska tänkas på när det handlar om en större e-handel. Fallgroparna är många, saker att tänka på är ännu fler.

Det är intensiva dagar på andra jobbet, mitt frilansande/konsultande. Min SEO Kickstart säljer förhållandevis bra och det ramlar in nyleveranser mest hela tiden. Denna väg ramlar det dessutom in fler och fler löpande sökmotoroptimeringstjänster och jag gillar att jag öppnade dörren när min gamla bransch kom och knackade på, helt ovillig att låta mig överge den.

Jag gillar ju vad jag gör. Jag är faktiskt rätt bra på vad jag gör. Och istället för att mata skrivmaskin enligt ovan bild sitter jag här och knattrar WordPress på min sajt som ytterst existerar enbart för att jag gillar vad jag gör så till den grad att jag gärna gör lite mer av det.

Och på köpet blir det helt naturligt med en länk till sidan om sökmotoroptimering.

Lorem ipsum tenet Dolores. Tebax te start vetja.