Ännu ett kontor!

Det har lagat sig som så att jag från och med måndagen 13/6 delvis kommer att husera med min sökmotoroptimering från Noboxsolutions lokaler på Kasernhöjden här i Karlstad. Det är rysligt mysiga lokaler det handlar om (se själv!) och dessutom finns där alldeles säkert någon lattjo  synergieffekt att finna i det hela.

Redan idag levererar jag ju en hel del åt dem och att vara på plats med dem kortar helt klart kommunikationsleden och gör samarbetet långt mer intuitivt. Det blir enklare för dem att bistå med SEO-ögon på sälj och leverans om dessa ögon finns i lokalerna och jag kan ta en större del av slutleverans och relation till våra gemensamma kunder. Vidare är man på Noboxsolutions hejare på exempelvis webbutveckling och webbdesign, saker som både min arbetsgivare och mina andra kunder mellan varven behöver – och då finns sådana saker enkelt att tillgå.

Det innebär även att jag får ännu en besöksadress då hemmakontoret under trappan här inte längre blir det enda stället jag huserar på. Det ska bli skönt. Att arbeta hemifrån i all ära (verkligen all ära) men det är rätt trevligt att komma hemifrån ibland också. Inte minst för att man då kan komma hem igen.

Sen ska det bli lite nykommet och spännande att ha kontorskollegor igen. Det har jag inte haft sedan dess jag slutade på Onlinestrategerna för över ett år sedan!

Lorem ipsum tenet Dolores. Tebax te start vetja.