Det bästa med sökmotoroptimering

Vad tycker du är det absolut bästa med sökmotoroptimering?

Det finns många aspekter av sökmotoroptimering som jag gillar, inte minst att sitta på leverantörsänden av det hela och vara den som faktiskt utför ”magin”. Men för att hålla denna text någorlunda relevant och förståelig för andra än blott mig själv tänker jag nämna några saker som jag speciellt gillar med sökmotoroptimering – saker som jag kan tänka att man nog gillar rätt bra även på andra sidan av det hela – som beställare:

 • Mätbarhet
  Till skillnad från traditionella och ofta dammiga marknadsföringskanaler erbjuder digital marknadsföring som exempelvis sökmotoroptimering en unik mätbarhet. Det går utan att ha svart bälte i femton analysprogram enkelt utläsa effekt och spåra investeringens verkan och resultat!
 • Kostnadseffektivitet
  Korrekt utförd är sökmotoroptimering extremt kostnadseffektiv! Men för att bli korrekt utförd krävas sina initiala analyser och ofta att man inte försöker ta en för stor bit redan i första tuggan. Börjar man på noll kan det vara mer sensibelt att börja modest och knapra på kakan – för att återinvestera vinsten i processen och sålunda låta den bekosta och bygga sig själv. Detta kan ta längre tid än att gå all-in från dag noll men kommer på sista raden otvivelaktigt att vara grymt kostnadseffektivt!
 • ROI
  ROI, Return of Investment, är direkt avhängigt två nyss nämnda punkter och där man korrekt kan mäta kostnadseffektivitet kommer man snabbt att hitta en god, sund och positiv ROI med sökmotoroptimering.
  Korrekt använt ÄR sökmotoroptimering inget annat än en pengamaskin och givet att så är fallet måste man ställa sig själv frågan om vad som får en att inte använda den.

Lorem ipsum tenet Dolores. Tebax te start vetja.