Det börjar likna nåt

excerpts

Det börjar lika något här på regeborg.se. Mellan varven sitter jag en liten stund och fixar något nytt live och nu senast trollade jag ihop en hjälplig visning av utdrag / excerpts i detta temat, twenty sixteen. Sådan saknades, galet nog. Jag trollade ihop några pufftexter till bottnen också och så sökte jag upp ett nytt trevligt tillägg för page/post-redirects som jag får ta för vana att använda i mina WP-installationer framgent sedan dess rackaren jag hittills använt tydligen gått och kompromissats. Du som kör Simple page & post redirect bör kanske inte uppdatera det tillägget denna sidan senaste nyårsafton, okej? Ta det som ett vänligt tips. Gör du, får du visserligen skylla dig själv.

I övrigt?

Jag ska till polisen strax. Behöver ett nytt pass, ett som är giltigt minst sex månader efter hemkomst. Ska ut och resa inom kort, se. Härutöver läser jag en del. Just nu parallelläser jag Bhagavad Gita (igen) med Koranen (igen) och senare idag, tror jag, börjar jag på Daodejing / Tao Te Ching också.

Sen var det inte så mycket mer, just nu.

Hej. Det är jag som är Rex Regeborg. Efter att under en väldans massa år ha jobbat med sökmotoroptimering och onlinestrategi för andra gör jag det idag och mellan varven i en lite mer egen regi (frilans). Du är just nu på sajten som jag höftat ihop om detta. Välkommen hit och läs gärna mer när du nu är här!