Ställa mig en fråga?

Ställ en fråga om tex sökmotoroptimering?

Undrar du någonting om sökmotoroptimering, livet, universum eller allting? Är du inte nöjd med att bara få svaret 42 på dina sådana frågor? Då har du kommit rätt, tror jag.

På denna sida kan du, via kommentarsfältet nedan, ställa en mig en fråga. Din fråga kan handla om i princip vad som helst även om sökmotoroptimering som ämne är vagt antytt brukligt. Frågor med tillhörande svar publiceras oblygt, dels här och och dels eventuellt i fristående artiklar.

För att få en fråga besvarad krävas dock lite av dig och den

 • Frågan är mestadels vettig och inte rakt genom tramsig och/eller irrelevant.
 • Frågan är någorlunda enkel och kan besvaras relativt snabbt – den kräva inte timtal av research eller avancerade presentationsmodeller och byggande av argumentskedjor i svaret.
 • Du är en iallafall inte helt anonym frågeställare. Helst står du bakom din fråga med ditt riktiga namn, liksom jag står bakom svaret med mitt.

2 reaktioner till “Ställa mig en fråga?”

 1. Hej Rex,
  1. TACK för din tid 🙂
  2. Hur går man tillväga för att hitta en SEO-frilansare i Stockholm som har bevisad resultat, men ändå inte är fullbokad?

  1. Hej där. Att efterfråga specifik geografisk plats för frilansaren kan vara lite begränsande, inte minst som arbete över- och med internet rätt smärtfritt låter sig göras på distans, men det ska säkert kunna låta sig göras. Testa att ramla inom seo-forum.se eller skriv en rad på twitter under taggen #SvSEO?

   Helt fullbokade tror jag inte att många frilansare är (däremot kan nog många som jag ligga på en nivå där de är nöjda och därmed lite ogärna vill ta på sig ytterligare). Resultat är enkla att påvisa för den som har dem så det är bara att efterfråga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *