Frilans sökmotoroptimering

Tryckte du din egen telefonkatalog på Eniro- eller Lokaldelen-tiden? Inte? Varför ska du då göra din egen sökmotoroptimering idag?

OBS! Jag tar inte SEO-uppdrag i egen frilansregi längre men jag hjälper dig gärna i egenskap av SEO-specialist på Great Nash. Kontakta oss! 🙂

Nedan text är apagammal och saker i den stämmer inte längre:

Rex som sökmotorkonsult

Utöver att som så många andra vara anställd (jag jobbar som SEO Manager åt en större svensk e-handel) verkar jag även som konsult inom sökmotoroptimering och onlinestrategi. Formerna jag föredrar för detta är frilans.

Varför frilansande SEO-konsult?

Det finns många fördelar med att anlita en frilansare till dina sökmotoroptimeringsbehov. Några av dem som jag ser till att hålla mot kund är

 1. Låga kostnader
  Jag fakturerar per arbetad timme och jag är så  trygg i min kompetens och effektivitet att timpriset (ofta) är ett av de lägre du kan finna i branschen. (Obs: Beroende  på övrig arbetsbelastning blir dock kvarvarande lediga och arbetsfria timmar dyrare för någon att köpa. Det är alltså i viss mån tillgång och efterfrågan som styr en hel del).
 2. Inga krångliga avtal
  Vi avtalar vad som gäller för just oss och i en eventuell löpande leverans har jag inga uppsägningstider. I samma stund som du inte längre behöver min hjälp kan jag sluta leverera tid. På sekunden, om så efterfrågas.
 3. Kontroll och transparens
  Jag redovisar all arbetad tid minutiöst, dels för att själv hålla koll på vad jag gjort (dokumentation) och dels för att du ska veta exakt vad du betalar för. Det ger dig i princip bättre koll på mig än vad du skulle ha haft på en anställd som satt hos dig för att göra samma saker. Det ger dessutom mig tryggheten i att tåla att få leveransen ifrågasatt, om så skulle ske. Ytterst borgar det dock för kvalitet i leveransen, och det tjänar vi båda två på.
 4. Skatter och sociala avgifter
  Jag löser alla skatter och sociala avgifter. Då jag hellre lägger min tid på att jobba än på att trixa med pappersarbete kör jag ingen egen firma utan fakturerar via ett egenanställningsföretag (Cool Company) som i sin tur har auktoriserade redovisningskonsulter samt KPMG med på tåget. Allting går vitt och lagligt till, helt enligt regelboken.
  Detta innebär även att obetalda och kanske obetydliga fakturor från lilla mig drivs in av stora stygga Intrum Justitia, efter sedvanligt påminnelseförfarande.

Hursom!

Genom att anlita mig som frilansande SEO-konsult maximerar du nyttan i din investering och fastnar inte i krångliga avtal eller långa uppsägningstider.

Nu börjar vi!

sökmotoroptimeringKontakta mig så går vi gemensamt genom dina behov och ambitioner.  Tillsammans definierar vi en målbild och jag berättar vad jag kan göra för att nå dit samt vilka resurser (oftast bara tid) detta skulle förväntas ta i anspråk.

Skulle dina behov och ambitioner inte låta sig matchas med min kompetens eller mina resurser så har jag för vana att rekommendera någon annan – någon i branschen som jag utifrån vad jag tror mig veta om dem anser vara en god match för dig och den du söker.

Författare: Rex

Lorem ipsum tenet Dolores. Tebax te start vetja.

En kommentar till “Frilans sökmotoroptimering”

Kommentarer är stängda.