Hej bloggen

Hej bloggen. Ikväll har jag satt upp en mindre beställningslösning i Google Forms. Varför har jag gjort det då? Jo, det är nämligen som så att det beställts ett par hundra klistermärken till Grannsamverkan Långtäppan som när de är tryckta ska ”beställas” av- och levereras till en del, men inte alla, grannar och i olika kvantiteter beroende på den grannens sug efter klistermärken. Så här i Corona-tider kan man ju inte bara be dem som vill ha att komma och ringa på & hämta, liksom. Därav ett formulär i Google Docs, som liksom i realtid spottar ur sig en plock-, pack- och leveranslista till de som kommer stå för just plock, pack och leverans. Typ. Och så fick jag öva på någon krånglig anpassad formel i G docs också. Yey.

Att jag överhuvudtaget skriver dessa rader om detta här beror enkom på att jag ville ha en anledning till att länka till Facebookgruppen lite, så att gruppen indexeras och rankar lite granna på sökningar efter just gruppnamnet. Även denna sidan, kanske.

Googlar man på det idag, hittar man skit och ingenting. Och det är ju dumt. Inte minst som vi strax kommer stripe:a (nåja) området med några hundra klistermärken.

Författare: Rex

Lorem ipsum tenet Dolores. Tebax te start vetja.