Hemma från Egypten

12789971_10153503826382712_66866745_o

Efter att ha haft utsikten ovan från vår ena uteplats under någon vecka är vi nu tillbaka i Sverige och snö. Datorn är bootad för andra gången sedan hemkomst, mail har plöjts genom och i viss mån besvarats samt hälsa, status, ranking och beteende för 20-25 sajter har gåtts genom och kontrollerats.

Inget har gått sönder under mina dagar borta och det känns skönt och väl på plats här på hemmakontoret under trappan på Långtäppan är det rakt in i handlingen som gäller.

Svenskt bryggkaffe har börjat leta sig ut i – och ta över – mina blodådror. Det är en bra sak. Det finns verkligen inte mycket som affirmerar happy business day så bra som en gedigen kaffemarinering av sin lekamen.

På toppen av detta är det fredag. Jag och Helena har två avsnitt av TWD att se ikapp. Ikväll är vi dessutom helt barnfria så man kan ta ut svängarna lite extra i köket. Något jag inte ätit på ett tag nu är riktigt gott kött. Det blir nog därför en snaskig köttbit i afton.

Men först jobb.

Hej. Det är jag som är Rex Regeborg. Efter att under en väldans massa år ha jobbat med sökmotoroptimering och onlinestrategi för andra gör jag det idag och mellan varven i en lite mer egen regi (frilans). Du är just nu på sajten som jag höftat ihop om detta. Välkommen hit och läs gärna mer när du nu är här!