När det äntligen lossnar

sökmotoroptimering-rank

I två år jobbade jag med bland många andra detta sökordet med hjälp av förra arbetsgivarens resurser och kammade konsekvent noll men efter att nu ha jobbat med detta breda mysiga sökord som anställd på Hova.Com har jag äntligen kunnat få lite resultat.

Sajten har en lång historia. Som en av de första onlinebutikerna för bildelar inom styling och tuning murades tidigt relevansen för domänen och då en av mina första åtgärdsförslag 2008 var att registrera domänen 10 år i stöten murades det ytterligare. Sökordet i kurvan ovan fanns inte på kartan förrän, relativt sett, rätt nyligen.

Nuvarande sajt mejlslades fram innan ordet fanns och det har satt sina spår – sökordet är för brett för att enkelt låta sig fångas medelst åtgärder andra än att bygga om rubbet.

Sökordet är av sådan art att våra konkurrenter bygger hela sajter dedikerade det. Utförliga fyllda avdelningar enkom för att bemöta det.

Vi har inte den möjligheten på nuvarande sajt, nuvarande plattform. Detta segmentet är bara en av flera saker vi gör/har – vi har inte råd/tid att gå all in på just det.

Men så, idag, tjoffade det till rejält i rankingen ändå.

Gjorda insatser under lång tid fick äntligen vågskålar att väga över och vår sajt, Hova.Com, bedömdes i Googles ögon vara värd att minsann få visas avsevärt högre i denna mysigt breda – och relevanta – sökning.

Hårt och målmedvetet strategiskt jobb under lång tid är receptet, något som inte fanns hos förra leverantören. Men nu så!

Den ljusnande framtid är vår!

Hej. Det är jag som är Rex Regeborg. Efter att under en väldans massa år ha jobbat med sökmotoroptimering och onlinestrategi för andra gör jag det idag och mellan varven i en lite mer egen regi (frilans). Du är just nu på sajten som jag höftat ihop om detta. Välkommen hit och läs gärna mer när du nu är här!