Numera SEO-certifierad

seo-certifiering-rex-regeborg

Pineberry, en av de rätt få trevliga aktörerna i branschen (har f ö  tipsat om dem någon gång), har knåpat ihop en tjänst för SEO-certifiering.

Svensk SEO är lite (rätt mycket) en klubb för inbördes beundran och en sådan här rätt rejält branschintern ”hittepå-certifiering” är ju kanske inte gudomligt mycket värd eller tung i några skarpa sammanhang. Tjänsten ploppade dock upp i mitt nyhetsflöde och min nyfikenhet vann till sist (rätt raskt).

xseocert-png-pagespeed-ic-ewb55julfbTesta dina egna SEO-kunskaper och få dig en SEO-certifiering du också? Inom 40 minuter ska 80 frågor besvaras och de varierar väldigt i komposition – från ren och skär SEO-allmänbildning till smått tekniskt finlir via omvägen förbi (för egentlig SEO rätt irrelevant) CR/CPA-huvudräkning. Du hittar tjänsten på seocert.se

Och grattis, Pineberry, till ett snixigt litet länkbete!

Hej. Det är jag som är Rex Regeborg. Efter att under en väldans massa år ha jobbat med sökmotoroptimering och onlinestrategi för andra gör jag det idag och mellan varven i en lite mer egen regi (frilans). Du är just nu på sajten som jag höftat ihop om detta. Välkommen hit och läs gärna mer när du nu är här!