42 är väl ingen ålder…

42 är en säker ålder. Resan upp till 42, åldrarna 0-41, är man ju ung och har sålunda alla ungdomens förmånliga hälsoförutsättningar på sin sida. Man lär inte få brustna blodkärl i hjärnan, pumpen förutsätts pumpa på som vanligt, ett brutet ben eller köttsår läker inom kort av egen maskin och snubblar man omkull räcker … Fortsätt läsa ”42 är väl ingen ålder…”

Samverkan hemmavid

”Ingen kan göra allt, men alla kan göra något” Grannsamverkan Långtäppan utgår primärt från Facebook-gruppen med samma namn. I den är man välkommen givet att man man är Vuxen (18+) boende på Långtäppan Detta kontrolleras vid varje ansökan / insläpp. Besök: Grannsamverkan Långtäppan på Facebook, för samverkan, informationsutbyte och möjligheten att få fräsiga Grannsamverkan-klistermärken till … Fortsätt läsa ”Samverkan hemmavid”

Hej bloggen

Hej bloggen. Ikväll har jag satt upp en mindre beställningslösning i Google Forms. Varför har jag gjort det då? Jo, det är nämligen som så att det beställts ett par hundra klistermärken till Grannsamverkan Långtäppan som när de är tryckta ska ”beställas” av- och levereras till en del, men inte alla, grannar och i olika … Fortsätt läsa ”Hej bloggen”

Nu när

Nu när min lilla domän regeborg.se inte längre är att handla om sökmotoroptimering tänkte jag eventuellt och kanske att jag någon gång ibland ska skriva någon form av rad eller nåt. Lite som en loggbok. På webben. Jag kallar konceptet Web Log. Fast förkortar det i tal till ”Blog”. Tänker att det är lite catchy, … Fortsätt läsa ”Nu när”

Saucony Omni 14

Det fick bli ett par Saucony Omni 14 att sitta på mina fötter inför ”löpsäsong” 2016. Senaste skodonet som begagnats var en Omni 10 av samma tillverkare och jag har varit mycket nöjd med dem, varför förhoppningarna på dessa nya (om än rätt fula) löparskor minst sagt är rätt höga. Eftersom jag lider (nåja) av … Fortsätt läsa ”Saucony Omni 14”