Nu när

Nu när min lilla domän regeborg.se inte längre är att handla om sökmotoroptimering tänkte jag eventuellt och kanske att jag någon gång ibland ska skriva någon form av rad eller nåt. Lite som en loggbok. På webben. Jag kallar konceptet Web Log. Fast förkortar det i tal till ”Blog”. Tänker att det är lite catchy, … Fortsätt läsa ”Nu när”

Vi bygger nytt!

Vi bygger nytt! I höst väntas tillökning till familjen och på bilden ovan syns trevande porträttering av mitt och Helenas hejdlösa blandande av gener. Från henne en intelligent panna och en bestämd näsa. Från mig kan man skönja en snusöverläpp och begynnande ölmage. Spännande är bara förnamnet och vi börjar bli ordentligt många nu, allt … Fortsätt läsa ”Vi bygger nytt!”

Saucony Omni 14

Det fick bli ett par Saucony Omni 14 att sitta på mina fötter inför ”löpsäsong” 2016. Senaste skodonet som begagnats var en Omni 10 av samma tillverkare och jag har varit mycket nöjd med dem, varför förhoppningarna på dessa nya (om än rätt fula) löparskor minst sagt är rätt höga. Eftersom jag lider (nåja) av … Fortsätt läsa ”Saucony Omni 14”

Hemma från Egypten

Efter att ha haft utsikten ovan från vår ena uteplats under någon vecka är vi nu tillbaka i Sverige och snö. Datorn är bootad för andra gången sedan hemkomst, mail har plöjts genom och i viss mån besvarats samt hälsa, status, ranking och beteende för 20-25 sajter har gåtts genom och kontrollerats. Inget har gått … Fortsätt läsa ”Hemma från Egypten”