Panguin Tool är fortfarande underbart

panguin-tool

Jag skrev om det redan för ett bra tag sedan och nu gör jag det igen, en snabbis. Barracudas Panguin Tool är smått underbart.

Googles Penguin sedd genom Regeborg SEO-filter.
Googles Penguin sedd genom RegeborgSEO-filter

Trots att Pingvinen sedan ett slag gått och blivit inkorporerad i realtidsalgoritmen och därför, enligt Google, inte kommer att utannonseras fler gånger (och därmed troligtvis inte dyka upp som ett overlay i verktyget) är Panguin Tool fortfarande användbart när man idkar  sökmotoroptimering.

Google är av traditionen knapphändiga med- och kryptiska i all sin kommuniké rörande nyheter och uppdateringar och den mesta information extraheras av SEO-branschen på egen hand medelst know-how och stora datasets i vilka man enkelt upptäcker stringenta fluktuationer – vilka man därefter kan dra gedigna slutsatser ur. Emellanåt kan sådana slutsatser dessutom till olika grad bekräftas av berört Googlefolk.

Hur som haver.

Misstänker du att din sajt harvat fast sig i något nyligen putsat eller itererat rankingfilter, ta en vända förbi Barracudas Panguin Tool, dela med dig av din Analytics-data och se hur den organiska trafiken eventuellt korrelerar med nyliga Googlesignerade algoritm-hittepå.

Du hittar som vanligt Panguin Toolpanguintool.barracuda.digital.

Hej. Det är jag som är Rex Regeborg. Efter att under en väldans massa år ha jobbat med sökmotoroptimering och onlinestrategi för andra gör jag det idag och mellan varven i en lite mer egen regi (frilans). Du är just nu på sajten som jag höftat ihop om detta. Välkommen hit och läs gärna mer när du nu är här!