Prishöjning

Jag jobbar inte för att bli rik, jag jobbar för att kunna vara ledig.

Mitt arbete ska betala min fritid, mitt arbete ska aldrig ske på bekostnad av min fritid. Detta är jag väldigt bestämd med. Jag vill innerst inne arbeta så lite som möjligt för så mycket som möjligt. Det låter nästan lite fel, uttryckt så, men så är det. Jag lever inte för att jobba – jag jobbar för att leva! Därmed inte sagt att jag jobbar dåligt när jag jobbar. Absolut inte. Ju bättre jag jobbar när jag jobbar, desto mindre måste jag ju jobba. Alla nöjda.

Nu är det dock som så här att jag börjar få en rätt hygglig beläggning i timmar som jag gör. På sista raden ger mig mina åtaganden mer pengar än vad jag egentligen behöver. Att jobba mer leder mig inte värst mycket närmre mina personliga mål då onödig rikedom inte är ett sådant. Tro det eller ej, men materiella vär(l)den har inte värst stort inflytande över mig.

Jag har fortfarande åtskilliga timmar till förfogande. Timmar jag kan sälja och leverera. Men givet det faktum att jag inte längre MÅSTE gör att dessa kvarvarande timmar kommer präglas av:

  • Något högre krav
    Jag kommer än ytterligare fästa vikt vid saker som magkänsla och personkemi innan jag rekommenderar mig själv som leverantör vid förfrågningar.
  • Högre timtaxa
    Jag höjer härmed min  timtaxa med ungefär 50%. Mina sista timmar ska vara dyrköpta, känner jag. Mer arbete just nu går direkt ut över min närvaro i min familj och ska det tvunget mätas ett värde på detta får det bli på skickade fakturor.

Med det sagt är allting som vanligt. Är du en skön person / ett skönt företag med ett kul projekt, tveka inte att höra av dig. Jag kommer som vanligt ta åt mig av förfrågningar och hjälpa dig finna rätt leverantör. och om allting klickar så kommer jag att rekommendera mig själv. Precis som innan 🙂

Tips: Se gärna den alldeles nya undersidan med korta presentationer av en handfull extra populära SEO-tjänster 🙂

Lorem ipsum tenet Dolores. Tebax te start vetja.