Rankingrapport – hur syns du egentligen?

Hur rankar din webbsida på sina sökord?

puff-sokmotoroptimeringHur syns din webbsida i Googlesökningarna du är så beroende av? Tror du utan att egentligen veta? Har du koll på en handfull viktiga ord men saknar kontroll över en stor del relaterade men likväl potentiellt konverterande sökord vilka, om de syntes, sammantaget skulle ge dig mer affärer än  din handfull breda sökord?
Vet du? Härligt! Om inte, läs vidare – detta kan vara tjänsten för dig!

Enkel tjänst för rankingrapport

Regeborg SEO erbjuder en enkel tjänst för rapportering av ranking. Tillsammans sätter vi lite snabbt ihop en lista över vilka sökord och sökfraser du vill ha i din rankingrapport och därefter levereras den till din epostlåda med jämna intervaller.

Vad ingår i Rankingrapport

I den lilla tjänsten Rankingrapport ingår inte värst mycket mer än just en rankingkontroll och en rankingrapport men det kan dock drygas ut uytterligare efter behov och vilja:

  • Upp till 200 sökord och sökfraser för daglig rankingkontroll
    • Om du vill hjälper jag gärna till och plockar fram sökord som kan vara trevliga att ha koll på. Sökord från olika nivåer på sajten och behäftade med olika konverteringsbeteenden.
  • Rankingrapport i mailen varje vecka, varannan vecka eller varje månad
    • Om du vill kan rapporten muntligt följas upp och stämmas med överenskommet intervall för att dryga ut den med saker som analyser, åtgärdsförslag, tips och idéer.

Vem passar Rankingrapport?

Rankingrapport passar lite extra bra för dig som själv och kanske i lite halvfart pysslar med din SEO för din webbplats. Du har en rätt bra bild över vad du vill synas på och vill veta hur det går med det, inte minst som du själv mellan varven implementerar lite åtgärder som du vill kunna följa upp. Du kan också tänka dig att få iallafall lite hjälp med att fånga upp och resultatmäta några kompletterande sökbeteenden som du kanske inte tänkt på själv.

Vad kostar en Rankingrapport?

För detta tänker jag oblygt fakturera dig ungefär en hundring i månaden. Det kan så klart bli mer, inte minst om vi tar en tvåtimmars telefonare varje vecka också eller om du utöver rankingkontroll och rankingrapport dessutom önskar min hjälp med analyser, åtgärder och mer reguljär sökmotoroptimering av din webbplats.

Skaffa Rankingrapport – hur?

Enkelt. Sätt en kontakt med mig – mail eller telefon – så fixar vi det ögonaböj.

telefon mail

Författare: Rex

Lorem ipsum tenet Dolores. Tebax te start vetja.