Rex Regeborg

Begynnande gubbe
The Begynnande gubbe

Kontaktas på rex(a)regeborg.se

Jag heter Rex Regeborg och jag är rätt händig vad det gäller saker som sökmotoroptimering och onlinestrategi. Jag bor för närvarande i ett soligt Karlstad efter att ha övergett ett regnigt Borås. Ursprungligen är jag Bleking och har sålunda redigt fina tungrots-R men jag kan idag tala begriplig svenska efter att ha bott och jobbat här och där i vårt land.

Till vardags jobbar jag med sökmotoroptimering och det som  ansvarig för SEO hos Hova.Com – Sveriges äldsta onlinebutik för bildelar och reservdelar. Våra vägar korsades första gången hösten 2008 när de med sina 10 sökord blev en smallkund hos mig på Getupdated och sedan dess är det jag som, under olika flagg, levererat deras allt viktigare och än större SEO. Och sedan en tid gör jag det inhouse, då.

Jag frilansar dessutom inom branschen, bland annat åt Noboxsolutions – Karlstads trevligaste webbyrå, hos vilka jag dessutom sitter och knattrar som om inhouse, vilket bl a ger kortare vägar till deras enorma kompetens samt frilansnätverket Creators som ju ägs och drivs av just Noboxsolutions.

Utöver detta konsultar jag där jag kan hjälpa till och min sådana hjälp är önskvärd – och det är väl mest detta  som denna sajten eventuellt är att handla om. Typ, här är jag. How are you doin’?

Relevant CV i korthet

  • SEO manager, Hova Com, 2015-
  • SEO-konsult, 2015-
  • SEM manager, Kroppskompagniet/Napralogica, 2015
  • Ena halvan av Onlinestrategerna, 2013-2015
  • Getupdateds specialistteam, 2008-2013
  • Diverse webbdesign och -utveckling. Produktion som projektledning. 1999-2008

Utöver detta har jag sysslat/sysslar jag med saker som affiliate, länknätverk, MFA och liknande trollande i SERP:ar – inom ramarna för hobbyverksamhet. I övrigt och bortom webb har jag i mina dagar jobbat om campingvaktmästare, inom sälj, som skribent, på restaurang, som brand- och räddningsman, med frilanscopy, som övervakare och som misslyckad konstnär hemifrån (akryl/skulptering).

Jag har nästan alltid varit lite av en doldis i SEO-Sverige / #SvSEO, till och med när jag rankade fyra (och sedermera 13 med en annan domän) på ”det där sökordet”. Med tanke på att denna sajten troligtvis inte kommer ranka alls lär jag säkert att fortsätta så vara. Det gör mig inget.

/…/ the loveliest trick of the Devil is to persuade you that he does not exist!

– Charles Baudelaire