Saucony Omni 14

Det fick bli ett par Saucony Omni 14 att sitta på mina fötter inför ”löpsäsong” 2016. Senaste skodonet som begagnats var en Omni 10 av samma tillverkare och jag har varit mycket nöjd med dem, varför förhoppningarna på dessa nya (om än rätt fula) löparskor minst sagt är rätt höga.

Eftersom jag lider (nåja) av viss överpronation är det viktigt, tycker jag, med ett par bra skor. Nyinflyttad till Karlstad som jag är fick lite frågor om sådant gå in i Google och det mesta jag hittade i diverse forum handlade mest om att man, om man var på jakt efter bra skor, minsann fick bege sig till en annan stad och köpa dem, ty i Karlstad fanns det bara klåpare och iallafall ingen butik med i frågan seriöst kunnig personal. Nedslående tyckte jag först men hittade likväl det relativt nyöppnade Löpex som, till skillnad från alla andra här onämnda sportutrustningsbutiker, kan sina grejer vad gäller löpning och skor. Bra löparskor i Karlstad från Löpex, alltså (gratis fin länk!).

I butiken i Karlstad hittar du ett brett sortiment av  löparskor, kläder och tillbehör.  När du köper dina skor kan du få en professionell utprovning och en löpanalys. Med hjälp av vårt löpband, filmkamera och spegellåda ser vi till att hitta rätt sko just för dig.

Får man inte testa runt flera olika skor med olika typer av stödsystem och teknologier på löparband och samtidigt bli filmad samt analyserad med hur man står och belastar på sin fot – ja, då är man inte i en butik man ska köpa sina skor i, helt enkelt. Och gör man det ändå, ska man ge katten i att klaga på att man får ont i fötter, ben, rygg och whatnot.

I dag går jungfrufärden!

Lorem ipsum tenet Dolores. Tebax te start vetja.