SEO i Karlstad

Karlstad

Se så vacker hon är, Karlstad. Grönska och vatten ständigt smekta av solens strålar. Det är, kan jag som inflyttad intyga, ingen slump att stadens logotype är en sol. Solen lyser rätt mycket här. Antalet soldagar är fler här än på andra ställen.

Med Ca 88 000 invånare (SCB) är det något färre här än i Borås (105 000 (SCB)). Ytan är dock lätt den dubbla, inte minst tack vare det vackra vattnet (Klarälvens klassiska korvsjödelta).

Det faktum att Karlstad är storstaden/residensstaden innebär att folk åker HIT istället för att, som i Borås, åka BORT. Detta skapar ett utbud tiofalt.

Mysighetsfaktorn är tveklöst faktor hundra

Kan vara en av Sveriges – objektivt – finaste städer, med minst lika många soldagar som Borås har regndagar. Och då har Borås tredje flest tätortsregndagar i Sverige.

Att lämna Borås för Karlstad är bland det klokaste jag gjort i mitt liv

Så skrev jag någonstans i samband med flytten hit och i flytten såg jag dessutom fram emot att professionellt sadla om och byta bransch helt och hållet. Inte för att jag var trött på att leverera SEO / sökmotoroptimering, CRO och liknande tjänster utan snarare för att jag såg fram emot att fortbilda mig, nylära mig och utmanas av nya äventyr och spännande utmaningar.

Det bidde SEO ändå…

Det gick som det gick med det där, som vi märkt. Jag vände branschen ryggen men den sprang i kapp mig och knackade mig lite vänligt på ryggen och kom med skamliga förslag. Och här är jag nu. I branschen. Karlstad. Sökmotoroptimering i Karlstad. Sökmotoroptimering från Karlstad. SEO en vända till. Jodåsåatt.

seo-datanNär branschen kom ikapp mig och knackade mig på ryggen med sina förslag vände jag mig om. Men jag hade mina motkrav. De motkrav jag ställde handlade om saker som arbetstider, frihet och förmåner.

Sålunda arbetar jag med SEO hemifrån. Jag är 50% egenanställd. Jag kommer och går precis hur jag vill (nåja, håller det inom kontorstider) i alla mina leveranser och jag vägrar lägga all min tid på jobb – merparten av min tid går åt till att vara ledig och idka fritid.

Arbete ska bekosta livet, inte ske på bekostnad av livet. Och jag är idag, här där jag sitter i mitt hemmakontor i Karlstad och levererar sökmotoroptimering, i den angenäma positionen att sällan behöva arbeta mer än fyra-fem timmar om dagen.

Det gick ju och blev rätt bra, det här.

Min hjälp med din SEO i/från Karlstad

För att få min hjälp med din SEO / sökmotoroptimering i- eller från Karlstad är det inte svårare än att du kontaktar mig så pratar vi mer om det, dina behov, dina mål och min förmåga att nå dem med en optimal ROI 🙂

Författare: Rex

Lorem ipsum tenet Dolores. Tebax te start vetja.