Sökmotoroptimering tar inte semester

Den svenska sommaren är de bästa tre dagarna på hela året!

Sommaren är här och med den kommer allsköns semesterplaner, bortresande, glassätande, bilköande, biljettluckestressande, och säkerhetskontrollsfastnande. För de allra flesta.

Men inte för Google. Och inte för mig.

Sökmotoroptimering tar inte semester. Rankingalgoritmer struntar blankt i om du ligger och jäser på playan när någon söker efter dina produkter eller tjänster. Närvaron på Google slutar inte vara viktig ens bara för att merparten av dina presumtiva kunder eventuellt ligger och jäser där bredvid dig i sanden. Det kommer dagar då solen gått ner, mörkret fallit och den enda UV man får återigen kommer från skärmarna i ens hem och på ens arbetsplats.

För att synas bra då kan man inte negligera en hel månads arbete under sommaren, bara för att solen lyser lite extra då.

Sökmotoroptimering tar inte semester. Och inte jag heller. men jag går ner i tid. Avsevärt.

Här är vad som gäller för mig:

 • Leverans
  Under juli levererar jag ingångna avtal. Avtalad tid kommer att levereras och sedvanligt rapporteras i samband med fakturering.
 • Nya avtal
  Jag ingår inga nya avtal under juli månad.
 • Närvaro
  I början- och i slutet av juli är min närvaro högst. Jag jobbar undan en hel del den första veckan i juli och samlar upp lite den sista veckan i juli. Däremellan är jag inte fullt lika aktiv om än alltid nåbar på telefon och epost (svar på epost kan dock dröja något).
  Jag kommer hälsokontrollera och ha koll så att ingen skit träffar någon fläkt och att inga bränder behöver släckas.

Med detta sagt önskar jag alla en trevlig sommar!

Lorem ipsum tenet Dolores. Tebax te start vetja.