Sommaren överlevd

Sommaren överlevdes och jag är nu tillbaka för full styrka bakom tangentbord och skärmar.

Sommaren har i korthet mestadels bestått av sol, läsning och en smula bad. Ett Norgebesök för nöjespark och därmed någon flyttad gräns för vilken typ av karuseller jag så här på ålderns höst vågar åka. Min gamla lägenhet i Borås har flyttstädats och avyttrats en gång för alla. Annars har vi med tanke på min kärestas välsignade tillstånd försökt att ta det så lugnt som möjligt och det tycker jag nog at tvi lyckats ganska bra med.

Sommaren har härutöver bjudit på en ny kund. En gammal kontakt som det korsades väg med hos en tidigare arbetsgivare behövde hjälp och deras val av leverantör/konsult föll på mig. Väldigt trevligt och det kan säkert rendera fler sådana kontakter med tiden. Detta är en större e-handel inom kläder.

Idag kom ännu en ny och löpande kund in. Det blir i tid mätt mitt näst största åtagande och det ska bli lika kul som spännande! Mindre tjänster av tydligare engångskaraktär har redan levererats till dem och alla verkar ha varit nöjda som det ser ut, inte minst i och med denna större löpande leverans som nu letat sig in i rullorna.

Själv är jag tillbaka och gör en del av min tid från vackra Kasernhöjden här i vackra Karlstad. Lokalerna jag sitter i är inte bara ljusa och modernt fräscha, de befolkas dessutom av trevligt folk.

Lorem ipsum tenet Dolores. Tebax te start vetja.