Sopa framför egen dörr

Det har varit (och är fortfarande) en riktigt trevlig resa med detta mitt lilla hobbyprojekt ”Regeborg SEO” och för ett litet tag sedan fakturerades den hundratusende kronan. Jag åtar mig inte mer att göra än vad jag hinner med och med att hinna med avser jag att ha tid över till att vara ledig och tillgänglig i hus och hem. Vilken dag som helst nedkommer utökningen och det sista jag vill där och då är att vara bunden vid en skärm.

Men likväl har konceptet visat sig fungera. Regeborg SEO inte bara flyter utan har lagt en hel del öppet hav under sig. Detta har medfört att jag i dagarna gått och blivit lite sugen på att putsa upp ytan lite och sopa en smula framför egen dörr.

Utkastet till en grafisk profil börjar ta form – du ser det alltmer här på denna sajten där en del grafik och bilder byts ut till motsvarigheter körda genom ett lattjo filter jag leker med ibland. Inte minst märks dessa trevande steg till en grafisk profil på mitt alldeles nystartade Instagram-konto, @regeborgseo. Jag har dessutom för nästan första gången i mitt liv testat att vara lite, lite aktiv på Twitter och även där syns profilen något.

seo-datanI samband med att det grafiska skärps upp något tänker jag ta mig lite tid till att successivt styra upp innehållet här på denna sajten också. det är lite väl mycket svammel och lorem ipsum-texter fortfarande – jag har verkligen inte haft tid till att ordbajsa professionella texter till mig själv, utöver några halvhjärtat författade blogginlägg.

Jag vet att arbetet ovan är att elda för kråkorna. Det leder inte direkt någonstans. Jag kommer inte att börja vilja hålla topplaceringar på vissa sökord och jag vill i skrivande stund inte ens ha fler kunder än dem jag just nu har heller. Det är sålunda enkom för min egen skull som jag putsar upp fasaden något.

Det ser ju så mycket trevligare ut och så.

Lorem ipsum tenet Dolores. Tebax te start vetja.