Spela spelet

Var med och spela rankingspelet!

Jag hjälper gärna dig med mina levels och erfarenhetspoäng i det underbara spel som handlar om att ranka i- och få konverterande trafik från Googles sökresultat. Till skillnad från många spel här i vår värld är detta – sökmotoroptimering – inget tärningsspel. Det är inte slumpen som avgör vem som lyckas och vem som inte gör det. Vill du spela slumpspel rekommenderar jag Fia med knuff, Skitgubbe och Risk. Vill du spela på blodigt allvar så är det nätpoker eller sökmotoroptimering som gäller. Och eftersom jag är rätt kass på poker är det det senare jag tänker rekommendera.

Gör så här för att spela

piq_167611_400x400Berätta för mig så mycket du bara vill och kan om dina ambitioner. Nämn gärna saker som exempelvis

 • Din sajts www-adress
  • Känner jag inte den är det väldigt svårt för mig att göra ens den mest rudimentära analys och en sådan vill jag ha gjort innan jag överhuvudtaget svarar dig.
 • Om du har andra domäner som ligger och skvalpar
  • Använda som oanvända. Finns saker på dem som kan användas eller kan saker skapas på dem som kan användas? Ju fler resurser du tar med dig till bordet, desto mindre tid måste jag lägga på att bygga dem åt dig.
 • Vilken typ av sökord du tror att du vill synas på
  • Det är allmänt känt att beställaren inte alltid vet vad som är bäst att synas på men beställaren har alltid en idé om vad han/hon vill synas på. Detta utgör en gemensam utgångspunkt i vidare analyser – vare sig du har rätt eller fel. Har du rätt från start kan jag jobba vidare med det. Har du fel från start kan vi finna vad som är rätt tillsammans.
 • Andra behov av hjälp du har eller allmänna frågeställningar
  • Allt är inte SEO som glimmar, ibland behöver man hjälp med annat också. Och inom SEO vill man ibland ha tjänster och leveranser som jag, Rex, inte kan/vill leverera. Då vill jag som minst tipsa om vem som kan. Mina tips är hyfsat objektiva och tar sin grund i tiotalet år i branschen.
 • Dina ambitioner och din tidsram för dessa
  • Vilka är dina mål? Ju mer jag vet om din ambition och din tidsram, desto mer kan jag kalkylera resurserna som krävs. Klassisk TAK-modell inom projektledning/-styrning. Tid, Ambition, Kostnad. Drar den ena iväg följer alltid de två andra efter.

Skicka dina tankar rörande ovan och så mycket som möjligt till mig på rex(a)regeborg.se eller slå mig en signal på 0701 400 666 så kikar vi genom det hela tillsammans. Eller använd formuläret här under som jag en vacker dag ska bygga med hjälp av något snajsigt wordpress-plugin. 🙂