Vi bygger nytt!

bebis

Vi bygger nytt!

I höst väntas tillökning till familjen och på bilden ovan syns trevande porträttering av mitt och Helenas hejdlösa blandande av gener. Från henne en intelligent panna och en bestämd näsa. Från mig kan man skönja en snusöverläpp och begynnande ölmage.

Spännande är bara förnamnet och vi börjar bli ordentligt många nu, allt som allt. Det är precis som det ska vara.

Sorten är utöver art oviss även om jag sätter min femma på det ena alternativet. Två utkast till namnförslag väntar, återstår att se om dessa revideras samt om något av dem är att passa på krabaten, väl på utsidan.

vi

Hej. Det är jag som är Rex Regeborg. Efter att under en väldans massa år ha jobbat med sökmotoroptimering och onlinestrategi för andra gör jag det idag och mellan varven i en lite mer egen regi (frilans). Du är just nu på sajten som jag höftat ihop om detta. Välkommen hit och läs gärna mer när du nu är här!