Vi tuffar vidare

Vi (jag) tuffar vidare med sökmotoroptimering här på Regeborg SEO och i det senaste har väl inget utanför det ordinära hänt, även om något kanske kan nämnas för sakens skull.

  • hovaHova.Com ny sajt! Efter fjorton sorger och femton bedrövelser har äntligen nya Hova.Com gått live. Utveckling drog ut på tiden rätt rejält och inte minst logiken för kassorna var tidsödande att få ihop.
    Nya sajten är äntligen responsiv och efter hand som Google omindexeras oss försvinner det tillbakahållande som tidigare mobilovänlighet stått för.
    Eftersom projektet drog ut på tiden som det gjorde hinner man i princip bara lansera denna iterationen av sajten innan det är dags för att kika på nästa. Den flat design som här används och fortfarande var lite i ropet när designen skapades (av Onlinestrategerna) känns idag inte lika fräsch – men var sak i sin egen tid. Nu har vi ny sajt iallafall och den beter sig som vi hade förväntat. Gott det!
  • En kund har gått vidare. En av mina kunder, en e-handel inom naturliga skönhetsprodukter, har gått vidare och vårt samarbete har avslutats. Jag önskar Body Bazar all lycka till i fortsättningen! Med det engagemang och det driv som genomsyrar entreprenören bakom tvivlar jag inte en sekund på att framgången lurar bakom hörnet och vem vet – kanske SEO blir ett alternativ igen när utrymme för sådan investering åter finns?
  • En nygammal kund har tillkommit! En gammal bekantskap från tider hos annan arbetsgivare än mig själv har dykt upp i mina listor. Som en av de största. bästa och vackraste aktörerna inom en hårt konkurrensutsatt herrmodebransch ser jag det verkligen som en fjäder i hatten att det är mig de kontaktar när de vill ha hjälp. Välkomna ombord!
  • Ytterligare åtaganden som underleverantör. Mitt samarbete med Noboxsolutions här i Karlstad (Sveriges kanske trevligaste webbyrå) har bjudit på ännu något åtagande, i tid mätt mitt tredje största.

I vanlig ordning levererar jag från Noboxsolutions lokaler på Kasernhöjden (en webbyrå i Karlstad) i Karlstad samt hemifrån köksbordet på Långtäppan. Min gamla plats för hemmakontoret – under trappan – har numera gått och blivit en parkeringsplats för den nyinköpta barnvagnen.

Det är fortfarande väntans tider och i samband med nedkomst kommer jag under en tid att enkom arbeta hemifrån – en tid under vilken jag inte heller åtar mig nya uppdrag.

Författare: Rex

Lorem ipsum tenet Dolores. Tebax te start vetja.