Visitkort

När man inte har en arbetsgivare som trycker upp dem åt en får man göra det själv. Den ”grafiska profil” som jag nämnt fick se sig cementeras i och med mina nya visitkort.

Jag ångrar två saker med dem direkt. Texten borde jag har kört relieftryck på och titeln hade jag nog kunnat köra mer traditionell och seriös ändå (SEO-konsult? Senior SEO Consultant? SEO Specialist? Sökmotoroptimerare & Onlinestrateg?).

Men… Jag gillar det avdramatiserande i att slänga mig med epitetet nisse – jag har kallat mig SEO-nisse sedan 2008 och lägger nu till senior för att visa att den lekfulla och inte helt bajsnödiga vinklingen likväl fungerat och bestått tidens tand. Vidare brukar jag enbart dela ut visitkort efter redan etablerad relation och kontakt varför nisse:andet ingalunda är det första man ser – det dyker upp i en kontext där man oftast är att förstå det. Och ofta är mer än lovligt trött på branschens ofta väldigt bajsnödiga hittepå-titlar (SEO Magician, etc).

Nä, I egen regi är jag en SEO-nisse. Iallafall i denna batch av visitkort. Nästa batch kommer ha relieftryck och lite bättre layout. Och kanske en annan titel. Om ens någon?

Författare: Rex

Lorem ipsum tenet Dolores. Tebax te start vetja.