Anställa SEO person inhouse?

Funderar du på att anställa en SEO-person inhouse?

Mitt tips är att om du inte vet precis vad du gör (och med vem samt varför) – låt bli!

Anlita en frilansande SEO-kompetens!

Fördelarna med en SEO per frilans framför en anställd dito är många och man behöver inte vara världens bästa företagare för att se detta. För det första är ekonomin i det hela sannolikt mer kraftfull. Den sammantagna investeringen är överlag lägre än vid anställning och du slipper att ta investeringen för onboarding, sjukdagar, slappt slösurfande efter kaffet etc etc etc.

Som frilansande SEO-specialist redovisar jag slaviskt min arbetade tid ner till 0,1 timme (6 minuter). Jag testade förvisso en period att redovisa mindre tidblock än så men upptäckte att jag gick back på det, då jag nästan alltid arbetade mer åt kund än vad jag tog betalt för. Hur som. Inget ”per påbörjad timme”.

Vem är jag då? Varför är jag en bra SEO-frilansare?

Jag har 7 års erfarenhet från två av Sveriges större och mest namnkunniga byråer: Getupdated och Jajja. Här har jag jobbat som Special SEO Technician, Enterprise SEO Technician, SEO Specialist och Head of SEO.

Jag har 2 års erfarenhet som onlinestrateg från en liten tvåmannabyrå: Onlinestrategerna i Borås AB

Jag har 5 års erfarenhet som inhouse SEO, dels hos en större e-handel.

Jag har 5 års erfarenhet av frilansande SEO, dels som huvudleverantör av alla relaterade tjänster men även som underleverantör i webb- och reklambyråers namn.

Hör av dig, så kikar vi på hur jag kan hjälpa dig!

  • seo(a)regeborg.se
  • 0701 400 666

Författare: Rex

Lorem ipsum tenet Dolores. Tebax te start vetja.