42 är väl ingen ålder…

42 är en säker ålder.

Resan upp till 42, åldrarna 0-41, är man ju ung och har sålunda alla ungdomens förmånliga hälsoförutsättningar på sin sida. Man lär inte få brustna blodkärl i hjärnan, pumpen förutsätts pumpa på som vanligt, ett brutet ben eller köttsår läker inom kort av egen maskin och snubblar man omkull räcker det med att borsta av sig lite för att åter vara på språng. Typ.

42 är, som alla som läst Liftarens vet, svaret på Den Ultimata Frågan om Livet, Universum och Allting (problemet var mest att ingen riktigt visste vilken frågan egentligen var (läs böckerna för svar på det där)) och varande 42 år gammal är man sålunda, troligen, på någon kosmisk-själslig nivå immun mot nära på allt. Universum VILL att man är 42 så länge som möjligt, dock max 366 dagar.

Jag är 42. Mot slutet av våren är jag att bli 43. Då är jag inte längre immun.

När man inte längre är immun måste man börja bry sig lite igen. 2021 är/var sålunda året då jag börjar/de bry mig lite igen.

Det är nu januari. Början på slutet. Jag kommer sätta någon rad emellanåt om hur JAG gör för att skjuta slutet framför mig ett tag till, inte minst som jag vid årsskiftet var uppe på 100kg otränat plöfs och nosade. Lätt hänt då jag av de senaste 7 årens jobb utfört 6 av dem hemifrån, rätt nära kylskåpet.

Kort, än så länge:

  • Regelbunden träning (nästan varje dag)
  • Regelbunden fasta (IF nästan varje dag, längre fasta för att nå äkta ketos minst 1 ggn / mån)
  • Regelbundet friluftsliv (5-10 spartanska dagar och/eller nätter i skog)
  • Återtagen kontakt med Försvarsmakten (den förra rann ut i sanden iom en bukoperation då min tunntarm fick för sig att testa på livet utanför bukväggen, vilket rimmade illa med typ det mesta, men i synnerhet FMs uppdaterade och krav maga-baserade närstridsträning. Det är en sak att stå post och efter varning utöva verkanseld och en annan att börja slåss också. Krav Maga är dock kul. Tränade förr i världen.).
  • Regelbunden meditation (TM, CE-5, et al)
  • Iallafall inte onödigt onyttig kost (fördel med fasta är att man mellan dem kan stoppa i sig lite vad man vill. Man måste dock inte.)
  • Hjärngympa av olika slag, inkl träning i diverse ESP

Nu är det snart du och jag, Döden. Mano a mano. Må bäste man vinna.
Ja, jag vet att du vinner. Jag bjuder dock gärna på lite granna fight. För att jag kan. Och för att jag Vill.

”Gör vad du Vill, skall vara lagens hela.
Kärlek är Lagen. Kärlek under Vilja.”
Liber AL vel Legis

Författare: Rex

Lorem ipsum tenet Dolores. Tebax te start vetja.