Om man vill ha hjälp med grejer nu då?

”42 är väl ingen ålder” läser jag i mitt senaste inlägg. Jag är 44 nu. Man kan inte beskylla mig för att vara en flitig bloggare här iallafall. Det kan man inte.

Så? Vad har hänt sen senast då?

Min alldeles egna lilla sida här, denna här, innehåller en sedan dess uppdaterad CV. Perioden 2019-2022 blev en smula stökig, kan erkännas, med en kaostopp under 2021. Så kan det gå, om inte haspen är på!

Men öj, vad händer nu då?

Sedan ett år tillbaka arbetar jag med SEO. Igen. På byrå. I Stockholm. Fast remote. Från Rege Borg i Karlstad. Byrån jag hade glädjen att av en hygglig slump springa på är en mindre digitalbyrå, ~10 anställda, alla seniora i kompetens och enormt behjärtade som människor.

Ibland vet man inte vad man under alla år letat efter förrän man hittat det.

Great Nash är inte bajsnödiga. Nej, vi är inte det. Och jag älskar att det är så / inte är så. Klicka gärna in på oss och kika om där finns något vi kan hjälpa dig med, när du nu ändå är ute på Vilda Word Webben och klickar runt!

Men mer då? Vad vill du egentligen? Varför bloggar du?

Rex Regeborg, SEP-specialist på Webbyrån Galax i StockholmI dagarna lanserade vi ny hemsida för webbyrå-delen av digitalbyrån. Webbyrån går under namnet Galax / Galaxmedia och är en vansinnigt kompetens webbyrå i Stockholm, såklart med landet och världen som presumtivt upptagningsområde.

Galax bygger hundratals sidor i företrädesvis WordPress (En wordpressbyrå? I Stockholm? Whoa! Vad kommer härnäst?) och det är vi galet bra på. Andan är precis lika obajsnödig under den flaggen så är du minsta lilla på jakt efter en skön webbyrå som består av rakt genom bra folk så har du nu min helt opartiska rekommendation!

…men gubbe!

Ja, så är det. Bloggandet här må vara decimerat men när det sker är det ju givetvis en eller en annan synnerlig kvalitetslänk det faktiskt handlar om!Och då avses målet för länken, inte källan. Gudar ska veta att Regeborg.se totalt tappat det jämfört med när jag satt och lekte med sopen för egen dörr.

Det var tider det.

Nä.

Nähe.

Författare: Rex

Lorem ipsum tenet Dolores. Tebax te start vetja.